De steenstrip is terug

De steenstrip is jarenlang weggeweest, maar inmiddels weer volop terug te vinden in het interieur. Sterker nog; het is voor vele liefhebbers van design en sfeer een must. De nieuwe steenstrips lijken niet meer op de oude plakstrips in de vorm van bakstenen. De nieuwe strips zijn gemaakt van diverse natuursteen soorten. Kalkzandsteen, graniet, quartz en marmerstukken worden veel gebruikt. De natuursteenstrips kunnen eigenlijk in elke ruimte worden toegepast. Je ziet ze steeds vaker in winkels en restaurants maar de steenstrip is ook een echte sfeermaker in particuliere woningen. Je kunt er prachtig de boezem van een haard mee bekleden of een wand in een badkamer. Het is een tijdloos product. Door zijn strakke lijnen past het perfect in een modern interieur. De grilligheid van het oppervlak van de stenen geven een mooi contrast met de glad gestucte wanden. Als de natuursteenstrips ook nog eens worden aangelicht met spots of ledstrips dan is het effect des te groter.

Het product is makkelijk te verwerken en je kunt er in een korte tijd veel vierkante meters mee maken. Er zijn speciale hoekstukken die precies in de wandstrips passen, maar in verstek zagen is ook mogelijk. De steenstrip is ook buiten toepasbaar. Buitengevels zijn er prima mee te bekleden. Maar ook muurtjes en grote bloembakken kun je er een mooie uitstraling mee geven. Wil je tips of advies bij het toepassen van steenstrips in jouw interieur neem dan gerust contact op.