De houtstrip van Wonderwall

De steenstrip van hout

De steenstrip heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen en dat is geen wonder. Je kunt er een ruimte een geheel eigen uitstraling mee geven, zelfs als je er maar een klein wandje mee bekleed.

Sinds kort is er ook een alternatief op de steenstrip. Wonderwallstudios levert namelijk handgemaakte wandpanelen van  natuurlijke materialen. De eerste serie in hun collectie is gemaakt van hout. Daarvoor gebruiken ze resthout uit de meubelindustrie en hergebruikt hout van o.a. woningen. De diverse series verschillen in kleur en grofheid qua structuur.

De houtpanelen

De decoratieve houtpanelen hebben een grote diversiteit aan kleurnuances. Het geeft een ruimte warmte, sfeer en een natuurlijke authentieke uitstraling. De panelen zijn zeer eenvoudig te bewerken en te monteren.Op hun website laten ze dat op een leuke manier zien. Benieuwd wat hun volgende serie wordt.