Foto achterwand keuken

Een leuke oplossing voor je keuken

De achterwand van een keuken beslaat vaak een behoorlijke oppervlakte en heeft een grote invloed op de uitstraling van de keuken. De keuze voor een mooie achterwand is dus een belangrijke.

Achterwand keuken

Wil je in plaats van tegels eens iets anders op de achterwand van je keuken, dan kun je kiezen uit het materiaal waar het werkblad van gemaakt is. Natuursteen, hpl kunststof en gekleurd glas zijn prima materialen om te verwerken. Maar er is ook een product op de markt waarmee je de keuken een geheel eigen look kunt geven.

Pimp your kitchen

“Pimp your kitchen” levert sinds 2007 achterwanden van Visualmateriaal. Hierop kan elke gewenste afbeelding worden verwerkt. Ze hebben een databank met voorbeeld foto’s, maar je kunt er ook je eigen afbeelding aanleveren en laten verwerken.

keukenwand met foto

Zo kun je gaan werken met een thema. Woon je in een landelijke omgeving dan zou je kunnen kiezen voor een afbeelding met een Hollandse weilanden en grazende koeien. Hou je van de Italiaanse keuken? Dan zijn mooie afbeeldingen van Italiaanse kruiden bijvoorbeeld goed toe te passen of de tekst van de bereiding van je favoriete menu. Je kunt het dus helemaal naar je eigen wens of ontwerp laten maken.

Eenvoudige montage

Volgens de leverancier is de verwerking van het materiaal eenvoudig en kun je het zelf  op maat snijden. Ook de stopcontacten kun je achteraf nog zelf uitsnijden. Het gladde oppervlak is hygiënisch en je hebt geen last van vieze voegen.

Het is dus een erg leuk product als je iets creatiefs  met je keukenruimte wilt doen.

Keukenwand