Hotel wellness Design

Het design van een hotel wellness

Een beetje hotel heeft tegenwoordig een een wellnessruimte ingericht voor hun gasten, want wellness is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In drukke tijden heeft de mens behoefte aan ontspanning. Juist in een hotel zoek je deze ontspanning. De ruimtes worden ingericht naar de allernieuwste maatstaven en lopen vaak voorop in trends. Moderne ruimtes waarin een warme sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van goede verlichting en mooie materialen.
Privé wellness in kelder

Geïnspireerd tijdens hun hotelverblijf  wensen steeds meer mensen zich ook thuis deze ontspanningsmogelijkheid.


Heerlijk relaxen na het werk en in het weekend in je eigen wellnessruimte. Je ziet bij de groter nieuwbouwwoningen al regelmatig een extra ruimte gepland voor een home spa. De afmetingen van de ruimte kunnen dan nog worden afgestemd op alle wensen.

 

Keder wellnessProfessioneel interieurontwerp

Het ontwerp van een goede wellnessruimte is werk voor een professional. Hij is op de hoogte van de vele mogelijkheden, materialen en producten en weet deze samen te smelten in een harmonieus en sfeervolle ruimte. Maatwerk stoomruimtes of hamam, design sauna’s en een luxe douche mogen daarin zeker niet ontbreken. En is er voldoende ruimte dan is ook een zwembad en jacuzzi een heerlijke aanvulling op de Spa.