Skip to main content
Prive spa wellnessboerderij slaapkamer met sauna, ligbad interieurontwerp Prive spa wellnessboerderij slaapkamer met sauna, ligbad interieurontwerp
Prive spa boerdrijlodge slaapkamer met sauna, stoomruimte en inbouwhaard Prive spa boerdrijlodge slaapkamer met sauna, stoomruimte en inbouwhaard
Badkamer boerderijzolder, steenstrips muur, oud eiken gebinten, eiken wastafelmeubel Badkamer boerderijzolder, steenstrips muur, oud eiken gebinten, eiken wastafelmeubel
Boerderijlodge

Wellness hotelkamer

Privé Spa interieurontwerp

Wellness boerderij interieurontwerp

Welkom bij ons portfolio project: het prachtige interieurontwerp van de privéspa's in een Saksische boerderij, gelegen in het betoverende Twentse landschap. Dit meesterlijke ontwerp is gerealiseerd door niemand minder dan Ron Stappenbelt, een visionaire interieurontwerper met een passie voor het creëren van unieke en luxe ruimtes.

Stap binnen in een wereld van verfijning en comfort, waar het interieurontwerp tot in de kleinste details is doordacht. Ron Stappenbelt heeft met zijn expertise en creativiteit een perfecte balans weten te creëren tussen de oude boerderijsfeer en het hedendaagse luxegevoel dat je mag verwachten van een privéspa-hotelkamer.

Privéspa materialen

Het gebruik van eikenhout, beton ciré en natuursteen vormt de ruggengraat van het interieurontwerp. Ron heeft deze materialen zorgvuldig geselecteerd en op meesterlijke wijze geïntegreerd in de ruimtes, waardoor een tijdloze en authentieke uitstraling ontstaat. Het eikenhout brengt warmte en karakter, terwijl beton ciré en natuursteen een eigentijds en luxe element toevoegen.

In elke privéspa heeft Ron een maatwerk Finse sauna geïntegreerd, waarbij de houten details en ambachtelijke afwerking zorgen voor een harmonieus geheel met het interieurontwerp. De whirlpoolbaden en stoomdouches met regendouches zijn zorgvuldig geplaatst en vormen een naadloos onderdeel van de ruimtes, met oog voor comfort en functionaliteit.

Ron Stappenbelt heeft elke privéspa tot in de puntjes ontworpen, waarbij hij heeft gestreefd naar een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Van de verlichting tot het meubilair, elk element is met zorg gekozen om een rustgevende en luxueuze ervaring te garanderen. Het resultaat is een adembenemende ruimte waarin je volledig kunt ontspannen en genieten.

Of je nu op zoek bent naar een moment van totale ontspanning, een romantisch uitje of gewoon wat tijd voor jezelf, de privéspa's in de Saksische boerderij, ontworpen door Ron Stappenbelt, bieden de perfecte omgeving. Hier komt het vakmanschap van het interieurontwerp samen met de expertise van een visionair, en wordt een unieke spa-ervaring gecreëerd die al je zintuigen prikkelt.

Ontdek onze portfolio en laat je inspireren door het prachtige interieurontwerp van de privéspa's, ontworpen door Ron Stappenbelt. Stap binnen en laat je betoveren door de harmonie van oud en nieuw, luxe en comfort, en geniet van een onvergetelijke spa-ervaring in het adembenemende Twentse landschap.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotoalbum

Klik om fotoalbum te openen op beeldvullend formaat