Skip to main content
Wijnkoeler in keuken op ooghoogte inbouw Wijnkoeler in keuken op ooghoogte inbouw
Italiaans keukendesign

Uit Nederland

Welkom bij het keukenontwerp van Ron Stappenbelt! Ron is een gepassioneerde ontwerper die zich richt op het creëren van prachtige keukens die warmte, stijl en functionaliteit combineren. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen, kwaliteitsapparatuur en oogstrelende details.

Een van Ron's meest recente projecten is het ontwerp van een grote keuken in warme kleuren, waarbij hij gebruik heeft gemaakt van hoogwaardige materialen en keukenapparatuur om een luxueuze uitstraling te creëren. Het kleurenschema van de keuken is zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, waardoor het een perfecte plek is om te genieten van gezellige familiemomenten en heerlijke maaltijden.

Het ontwerp omvat hoge inbouwkasten die voldoende opbergruimte bieden voor alle keukenbenodigdheden, waardoor de ruimte netjes en georganiseerd blijft. Een speciale koffiehoek is geïntegreerd in het ontwerp, zodat u elke ochtend kunt genieten van uw favoriete kopje koffie zonder de keuken te hoeven verlaten.

Het kookeiland in U-opstelling is een centraal element van het ontwerp en biedt niet alleen veel werkruimte, maar fungeert ook als een gezellige ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Met een ruim barblad is er voldoende plaats voor iedereen om samen te koken, te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Het kookeiland is strategisch geplaatst, zodat de kok altijd in contact kan blijven met de rest van de ruimte, waardoor het een sociale en interactieve omgeving wordt.

Naast de functionaliteit heeft Ron ook gezorgd voor goede verlichting in de keuken. Hij begrijpt het belang van goed licht bij het uitvoeren van dagelijkse keukentaken en heeft daarom gezorgd voor een combinatie van algemene verlichting, taakverlichting en sfeerverlichting. Op deze manier kan elke hoek van de keuken goed verlicht worden, waardoor een optimale werkomgeving ontstaat en de keuken ook 's avonds een warme en uitnodigende ambiance krijgt.

Een opvallend kenmerk van dit keukenontwerp is het gebruik van koperstucwerk als blikvanger. Het koperstucwerk voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan de ruimte, waardoor het een echte eyecatcher wordt. Ron heeft ervoor gezorgd dat het koperstucwerk op een subtiele en smaakvolle manier is geïntegreerd in het ontwerp, waardoor het de perfecte aanvulling vormt op het warme kleurenschema van de keuken.

Dit keukenontwerp is een voorbeeld van het Italiaanse design uit Nederland, waar Ron Stappenbelt bekend om staat.

Fotoalbum

Klik om fotoalbum te openen op beeldvullend formaat