Exclusief badkamer ontwerp

Badkamer ontwerp

Een goed doordacht en exclusief badkamer ontwerp is meer dan het plaatsen van enkele standaard sanitairitems tussen de vier wanden in een betegelde ruimte. Een mooie sfeervolle badkamer ontstaat door het maken van een totaalplan. Door te combineren met en samenbrengen van mooie materialen, kleuren en sanitair. Zo onstaat een ruimte die in harmonie is. Een ruimte waar je kunt ontspannen. Waar je kunt ontspannen na een dag hard werken of fris kunt beginnen aan een nieuwe dag.

Badkamerindeling

Nadat alle wensen en eisen in kaart zijn gebracht wordt er begonnen met het maken van een schetsontwerp voor de badkamerindeling. Zo ontstaan de eerste ideeën voor een mooie en functionele indeling. Soms is het een optom een gedeelte van een aangrenzende ruimte bij de badkamer aan te trekken.  Hierdoor ontstaat een grotere badkamer. Een andere oplossing is het integreren van de badkamer in een slaapkamer of een inloopkast of “walkin closet”. Ruimtes worden zo met elkaar verbonden. Er ontstaat een open sfeer. Er worden echter wel eisen gesteld aan een gecombineerde slaap-/ badkamer. Daar houd ik uiteraard rekening mee in het badkamer ontwerp.

3D ontwerp badkamer

Als de contouren van de indeling zijn bedacht begint pas het echte ontwerpen van de ruimte. Het creatieve proces is dan pas op gang gekomen.  Een 3D badkamer ontwerp geeft het allerbeste beeld van de creatieve ideeën die in het ontwerp zijn verwerkt. Materialen, structuur, vormen, verlichting en kleuren beginnen te leven in een 3D ontwerp. Een klant zei ooit tegen mij: “Nu begin ik het bouwen van een nieuw huis pas leuk te vinden. In plaats van zwart witte lijntekeningen zie ik echt mijn nieuwe droombadkamer voor me“. Vanaf dat moment werk ik al mijn ontwerpen uit in 3D impressies. Met 100% tevredenheidsgarantie. Dat is pas stijlvol wonen! Laat nu je badkamer ontwerpen. 

Neem de tijd voor een exclusief badkamer ontwerp

Neem de tijd voor een exclusief ontwerp van je badkamer. Maak weloverwogen keuzes en verdiep je in de mogelijkheden. Als ik een badkamer ontwerp neem ik daar de tijd voor. Een ontwerp moet groeien. Het creatieve proces heeft zijn tijd nodig. Wie een compleet badkamer ontwerp binnen een uur krijgt voorgeschoteld in een toonzaal, zal waarschijnlijk nooit de optimale badkamer krijgen. Een goede ontwerper heeft kennis van sanitair. Maar zeker ook van speciale materialen en exclusieve wandafwerkingen zoals beton ciré. Hij of zij kan de wensen van een klant vertalen naar een uniek en persoonlijk badkamer ontwerp. Daarbij wordt zeker rekening gehouden met de technische mogelijkheden en uitvoerbaarheid van het plan. Kijk hier voor nog meer Badkamer inspiratie 

Tegelplan of waterbestendig stukwerk

Het uitzoeken van tegels is belangrijk. Echter nog belangrijker is het maken van een tegelplan in je badkamer ontwerp. Waar moet de tegelzetter beginnen met plakken? Hoe groot moeten de tegels zijn? Welke legrichting? Welke kleur voeg ga je gebruiken? Allemaal vragen die op je af kunnen komen als je tegels gaat uitzoeken. Ik help u graag de juiste keuzes te maken. Naast tegels wordt ook steeds vaker gewerkt met waterdbestendig stukwerk. Enkele merknamen hiervan zijn “Beton ciré” of “Mortex”. Op de juiste manier aangebracht kunnen deze materialen prima in een badkamer worden toegepast. Ze geven een ruimte karakter.

Badmeubel op maat

Een badmeubel of wastafelmeubel op maat geeft de badkamer een exclusieve uitstraling. het is toch heerlijk als je precies genoeg bergruimte hebt. Wil je een stoere betonlook wastafel met een afvoergoot? Of heb je liever een strak design meubel. Mooie opbouwkommen die passsen bij een vrijstaand bad.  Ik maak een ontwerp dat past!

 

Waar nog meer aan te denken bij een badkamer ontwerp?

Waar moet je nog meer aan denken als je een nieuwe badkamer gaat inrichten? Verlichting maakt sfeer. Een goed lichtplan is meer dan een paar spots in het plafond. Licht eens een nisje uit en zorg zeker voor dimbare verichting. En voor het plafond zijn er ook allerlei mogelijkheden, zoals een spanplafond of mozaïek tegels. En wat te denken van de raamdecoratie in je badkamer ontwerp. Dit zorgt voor een mooie lichtval en biedt genoeg privacy. Het materiaal daarvoor moet vochtbestendig en goed te reingen zijn. Ventilatie en verwarming zijn zeer belangrijke zaken in een badkamer. Kun je volstaan met alleen vloerverwarming in een badkamer? Of heb je nog een radiator nodig? Hoeveel kuub moet de ventilator kunnen afzuigen? Is elektrische verwarming duurder in verbruik dan cv leidingen in de vloer? Ook dit zijn vragen waarmee je bij mij terecht kunt.

 Van badkamer ontwerp tot en met de oplevering van je droom badkamer

Wil je zonder zorgen de badkamer laten verbouwen of aanleggen, kies dan voor een totaalplan met bouwbegeleiding. Ik neem je dan alle voor jou lastige zaken uit handen. Het opvragen van offertes, het onderhandelen met leveranciers, bestelling en inkoop van materiaal, inschakelen van vakmensen. Maar ook planning van de bouw en begeleiding en controle tijdens de uitvoering. Zo weten we zeker dat het precies zo mooi wordt als op de3D impressies is te zien.

 Wellness badkamer

Een wellness badkamer is een badkamer waar je echt kunt ontspannen. Kies een echte whirlpool met bubbels en jets. En maak van je douche een echte hamam. Met een stoomfunctie en heerlijke geuren. En wil je bruin worden en douchen tegelijk? kies dan voor een Sunshower. Heb je echt veel ruimte? Denk dan ook eens aan een sauna of een infrarood cabine in je badkamer. Laat je verrassen door een uniek design. Speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Wellness ontwerpen 

Design badkamers, moderne badkamers, landelijke badkamers, strakke badkamers, stijlvolle badkamers, complete badkamers, wellness badkamers, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer ontwerpen 3D, badkamer voorbeelden, badkamer ideëen, badkamer oplossingen,
compacte badkamers, kleine badkamers, exclusieve badkamers, luxe badkamers, badkamer design, badkamer ontwerp, badkamers Oldenzaal, badkamers Enschede, badkamers Apeldoorn, Badkamers Zwolle, Badkamers Amersfoort, Badkamers Hilversum, Badkamers Laren, Badkamers Almelo, Badkamers Bloemendaal, Badkamers Loosdrecht