Exclusief keuken ontwerp

Keuken ontwerp

Na het in beeld brengen van de wensen, eisen en budget kan gestart worden met het maken van een compleet keuken ontwerp. Voor een goede indeling is het belangrijk rekening te houden met de diverse zones in een keuken. Voorraad, voorbereiding, koken, afwassen en opruimen zijn de belangrijkste vijf zones. Binnen enkele stappen moeten de zones bereikbaar zijn. Met het intekenen van een plattegrond kunnen deze zones snel in beeld worden gebracht.

 

3D  keuken ontwerp

Vanaf de plattegrondtekening wordt de keuken verder vormgegeven in meerdere 3D impressies. Zo kun je perfect zien hoe het keuken ontwerp er uit gaat zien. In de kleur en uitvoering die je mooi vindt. Er zijn veel mogelijkheden om van een standaard keuken iets heel bijzonders te maken. Door creatieve oplossingen en ideeën te verwerken in het plan creëer ik een unieke en exclusieve keuken. Hierbij wordt zeker rekening gehouden met de aangrenzende ruimtes. Zo gaat alles één geheel vormen.

Materiaal, stijl en apparatuur

Of je nu een stoere keuken wilt, een landelijke keuken of een moderne keuken; ik ontwerp in de stijl die past bij jouw smaak. Het materiaal voor de fronten, het werkblad en de apparatuur worden harmonieus afgestemd op de door jou gewenste stijl. Bijzondere houtsoorten, beton, natuursteen, hoogglans lak of RVS. Het is allemaal mogelijk in een maatwerk keuken ontwerp. Prachtige details zoals smeedijzeren knopjes en handgrepen geven de keuken net dat beetje extra.

Vakmensen met passie voor interieur

Voordat de keuken geplaatst kan worden moeten er diverse zaken worden voorbereid. Dit kan ik gedeeltelijk of geheel voor je gaan verzorgen. Hierbij kun je denken aan: offertes aanvragen, inkopen en bestellen van materialen, planning, technische tekeningen maken en inhuren van vakmensen. Maar ook controle en begeleiding tijdens de bouwfase. Zo hoef je jezelf nergens druk over te maken. En kun je zo snel mogelijk genieten van een prachtige keuken. In mijn netwerk heb ik een groot aantal vakmensen met passie voor interieurs. Daar kun je gebruik van maken. Doe er je voordeel mee.

Onafhankelijk advies

Als zelfstandig interieurontwerper werk ik volledig onafhankelijk. Je  beslist dus zelf met welke keukenzaak je in zee wilt gaan. Het perfect doordachte keuken ontwerp vormt de basis voor de prijsopgave van de keukenleveranciers. Zo krijgt je goed vergelijkbare offertes en wordt kiezen simpel gemaakt.

Aan de slag

Wil je ook zo’n prachtig keuken ontwerp? Klik hier.

 Design keuken, moderne keuken, landelijke keuken, strakke keuken, keukenontwerp, 3D ontwerp keuken, keuken inspiratie, kookeiland, keukens Oldenzaal, keukens Enschede, keukens Almelo, keukens Hengelo, keukens Apeldoorn, keukens Zwolle