Klanten vertellen

Alice

Dag Ron, Dank je wel voor het mooie, duidelijk lichtplan en geweldige ontwerp voor onze wellness. We zijn meer dan tevreden over hoe het is geworden. Onze buren gaan bouwen en we hebben ons enthousiasme over jou met ze gedeeld. Wie weet benaderen ze je nog. Zou mooi zijn want je hebt een prettige manier van werken en komt je afspraken na. We zijn vol lof over je. Fijn dat we zo nodig nog een beroep op je kunnen doen. september 2015

Bob looijesteyn

Ron heeft op mijn verzoek een geheel nieuw ontwerp gemaakt van het interieur van mijn woning. Geheel conform mijn wens kwam hieruit een inrichting die precies was wat ik wenste en dit paste bovendien binnen mijn budget. Ook nu na ruim een jaar ontvang ik regelmatig lovende woorden hierover van bezoekers.

Astrid Kesseler, Thermen Wellbeing

RON Stappenbelt Interieurontwerp = de eerste sponsor van Thermen WellBeing ! Zijn bijdrage aan dit initiatief is de impressie tekening op onze website > een perfecte weergave van de sfeer die we willen uitstralen ! Onze complimenten & dank !

Twentse zakenman

Na enkele dagen zelf intensief bezig zijn geweest met het ontwerp van de wellness in de kelder, had ik volgens mijn gevoel een leuk opzetje. Veel mensen gevraagd om advies, veel verschillende goedbedoelde  adviezen gekregen. Toch had ik mijn twijfels, ik miste de rode draad, zeg maar de logica in het plan. Na een bezoekje van  Ron Stappenbelt op locatie, had Ron duidelijk andere ideeën . Je merkt dat hij liefde voor zijn vak, en een goed ruimtelijk inzicht heeft. Het is echt een schitterend plan geworden en achteraf zou ik het op dezelfde wijze weer  zo doen.

Heidi Schutte

Beste Ron, Begin November was ik bij je voor interieuradvies en zoals je ziet op de foto’s hebben we geluisterd naar je interieur advies en we zijn super blij met het eindresultaat. Nogmaals bedankt! Groeten Heidi Schutte

 Ine en Rob van Barneveld

Onze woonkamer is binnen drie maanden omgetoverd van te ouderwets tot een zeer smaakvol geheel. De samenwerking verliep goed en de adviezen en ontwerpen waren duidelijk. De werkwijze waarin de klus is geklaard was prettig en…. snel! Ron, bedankt!

Wilma en Hans Huinink

 In 2011 hebben we onze woonkamer opnieuw ingericht. Alles werd aangepast, muren, vloer, plafond, verlichting, stoffering en inrichting; een ware metamorfose.In grote lijnen wisten we wat we wilden; ’stak, glad, eigentijds’. We hadden zelfs concrete ideeën over het nieuwe meubilair.

We wisten echter ook dat we moeite hebben met maatvoering, volumeverhoudingen, een kleurenpalet en degelijke succesbepalende voorwaarden. Ook hadden we nog geen idee hoe we een werkplek zouden integreren. Ruim voldoende redenen op zoek te gaan naar professionele ondersteuning. Surfend op internet kwamen we bij Ron Stappenbelt terecht, interieurontwerp, advies en begeleiding. Daar hebben we geen spijt van; integendeel. Het werd een prachtig ontwerp waarin we onze ideeën samenhangend en evenwichtig terugvonden. Gedurende de verbouwing waren gericht advies en begeleiding op maat de basis voor een geweldig resultaat. 

 

Joost Groot kormelink

Wij waren al geruime tijd op zoek naar een ruime en aparte eettafel. Ron heeft ons van uitstekend advies voorzien en de tafel op maat laten realiseren bij een meubelmaker. Het resultaat is prachtig. En dit alles tegen een zeer acceptabele prijs.

 

Janet Harbers

Het wordt reuze mooi, de keuken zelf is echt schitterend geworden en de patio is zonder twijfel een geweldige blikvanger.Ontzettend bedankt daarvoor, als we jou niet hadden ingeschakeld, was het lang niet zo mooi geworden, zelfs mijn man is onder de indruk! Jij hebt werkelijk een gave hiervoor!

Daniëlle en Arno

 Wij hebben voor onze woonkamer allereerst een ontwerp door Ron laten maken. Dit hebben we Cadeau gekregen van bij aankoop van onze meubels bij Ambiente Wonen. We zijn geheel blanco naar Ron toe gegaan, met als enige, foto’s van onze aankomende nieuwbouw woning. Ron was direct onder de indruk, en ging hier vrijwel direct mee aan de slag. Gaande weg door het schetsen en kletsen, kwamen we tot een prachtig resultaat. In onze gedachtengang ging al enige tijd, dat we graag voor onze Salon een “interieurontwerper” wilden, die zich zou bekommeren over zowel de indeling als inrichting. Door de resultaten voor de woonkamer, werden we zo enthouisast op dat moment, en hebben we vrijwel direct een mailafspraak gemaakt. Ron is Serieus met zijn werk bezig, en gaf daardoor zijn volste vertrouwen in ons.
De Salon die hij voor ons geschetst heeft was zoals we het in onze gedachten hadden. Samen praten, en schetsende wijs, kwam Ron dan eindelijk tot dit resultaat! Hij luistert goed, vraagt meerdere malen met welke materialen jezelf wilt werken, of het naar je wens is en begint als het nodig is opnieuw wanneer we zagen hij zelf niet tevreden was over het resultaat.
De service was perfect, in één woord “GEWELDIG” echt een aanrader! ( wanneer we het kunnen, zullen we hem zeker aanbevelen