Portfolio

 • Alles
 • Badkamers
 • Diversen
 • Eetkamers
 • Haard
 • Interieurontwerp
 • Keukens
 • Kleuradvies
 • Lichtplan
 • Maatwerk TV meubel
 • Slaapkamers
 • Spa beauty centrum
 • Tuin
 • Wellness
 • Winkel
 • Woonkamers
 • Zwembad

Exclusief maatwerk interieur nieuwbouw villa

Exclusief maatwerk interieur nieuwbouw villa

Notariswoning Oldenzaal impressie

Notariswoning Oldenzaal impressie

Badkamer Staphorst

Badkamer Staphorst

Impressie exclusief interieur

Impressie exclusief interieur

Interieurstyling villa Hattem

Interieurstyling villa Hattem

Badkamers villa Hattem

Badkamers villa Hattem

Privé wellness Oldenzaal

Privé wellness Oldenzaal

Bosvilla Veluwe

Bosvilla Veluwe

Restyling van landelijk naar industrieel

Restyling van landelijk naar industrieel

Industrieel interieur werkplaats motorcrosser

 

Industrieel interieur werkplaats motorcrosser

Bijzonder keukenontwerp

Bijzonder keukenontwerp

Architectonische woning buitengebied Delden

Architectonische woning buitengebied Delden

Stadsvilla Zwolle

Stadsvilla Zwolle

Loff Wellness

 

Loff Wellness

Eind 2017 kreeg ik de prachtige opdracht voor het ontwerp van een compleet wellnes, spa en beautycentrum. De gedreven en enthousiaste eigenaresse had al wel ideeën over de wellnes, maar voor het ontwerp van de spa, de indeling en de toe te passen materialen voor de sauna’s zocht ze professionele hulp. Zo begon ik in januari 2018 aan een plan. Binnen een half jaar is een leegstaand pand verbouwd en omgetoverd in een heerlijke Dayspa met alle luxe en sfeer die je mag en kunt verwachten in een wellness. De samenwerking met alle betrokken partijen was fantastisch. Dat zie je terug in het hele gebouw.

Maatwerk sauna

Bij luxe en een eigen sfeer hoort maatwerk. Een maatwerk interieur dat tot in de puntjes is verzorgd. Van de balie in de shop tot aan de hamam en van de buitensauna tot aan de tearoom, alles is doordacht en met smaak samengesteld. Bij binnenkomst van de wellness springt meteen de ronde frisgroene moswand in het oog. Het contrasteert prachtig met de verlichte zoutsteenwand gemaakt van oranje roze zoutblokken uit het Himalaya gebergte. Het zout geeft door de warmte stoffen af die goed zijn voor de luchtwegen. De infraroodsauna heeft voorgevormde loungebanken waarop je comfortabel kunt ontspannen onder de infrarood lampen.

 

 

 

 

Loff Wellness

Aanbouw royale woonkeuken

Aanbouw royale woonkeuken

Privé wellness Penthouse

Privé wellness Penthouse

Landhuis met wellness kelder

Landhuis met wellness kelder

Woonkeuken landelijk modern

Woonkeuken landelijk modern

Landelijke badkamer natuurlijke materialen

3D impressie badkamer

Na presentatie van het ontwerp, moodboard, de materialen en de 3D impressies van de nieuwe badkamer waren de opdrachtgevers al direct heel blij met de plannen. Het badkamerontwerp werd meteen goedgekeurd. Na het uitwerken van de technische tekeningen konden de installateur, stukadoor en aannemer aan de slag. Mede door hun vakmanschap, een goede voorbereiding en planning, liep de verbouwing perfect. De duidelijke tekeningen en 3D impressies waren de perfecte leidraad voor de bouw van de badkamer. Daardoor was exact duidelijk wat de bedoeling was en hoe het eindresultaat er uit moest komen te zien. Het resultaat is een plaatje van een badkamer!

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen, eikenhout, betonlook stukwerk en rivierkiezels geven een heerlijke sfeer. Alsof je in een luxe spa vertoefd. De combinatie van de betonlook tegels op de vloer en het stukwerk op de wanden van de badkamer werkt perfect. Zonder ook maar één showroom te bezoeken heeft de opdrachtgever op deze manier de badkamer van hun dromen kunnen realiseren. Ze kijken al uit naar de volgende verbouwing….

3D impressie badkamerontwerp

Landelijke badkamer natuurlijke materialen

Industrieel interieur woonwinkel

Industrieel interieur woonwinkel

Zwart eiken keuken, stalen deuren

Zwart eiken keuken, stalen deuren

Landelijke eiken keuken

Landelijke eiken keuken

Vrijstaand bad, landelijke badkamer

Vrijstaand bad, landelijke badkamer

Manege interieur

 

Manege interieur

Wellness badkamer betonlook

Wellness badkamer betonlook

Project in uitvoering: “Welkomhuis Twente”

Wellness voor iedereen

In samenwerking met en in opdracht van Tylö Nederland en Bossini Nederland heb ik voor het “Welkomhuis Twente” een concept mogen bedenken voor de inrichting van een Wellness badkamer.

Het “Welkomhuis Twente” bestaat straks uit 6 bungalows die volledig zijn ingericht voor mensen en met name kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Zij kunnen samen met hun mantelzorgers genieten van een heerlijke ontspannen vakantie in het Twentse landschap.

Voor mantelzorgende gezinnen is het ongewoon moeilijk om gewoon samen op vakantie te gaan. Vanuit het Welkomhuis genieten zorgkinderen, broertjes, zusjes en hun ouders  van een volledig zorgeloze en onvergetelijke vakantie.

Uniek ontwerp

De wellnessruimte wordt het centrale deel van elke bungalow. De bungalows staan in het groen van een prachtig Twents bos. Het concept van de wellnessruimte sluit daar helemaal bij aan. Natuurlijke materialen en visiuals van wolkenluchten boven de baden en een boslandschap versterken dit buitengevoel. De stoomdouches, sauna’s en baden zijn uniek en speciaal ontworpen om de toegang met een rolstoel of andere hulpmiddelen mogelijk te maken. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk te genieten van een heerlijke wellness in een “Healing environment”.

De Artist impressions geven al een realistisch beeld van de toekomstige wellnessruimtes. In samenwerking met vakantiepark Eureka, Tylö Nederland, Bossini Nederland en Ron Stappenbelt zullen deze ruimtes verder worden uitgewerkt en ontworpen. Nieuws hierover kunt u op deze site blijven volgen.

Project in uitvoering: “Welkomhuis Twente”

Complete metamorfose woonkamer, keuken

De nieuwe bewoners van deze woning vroegen mij een ontwerp en plan te maken voor de verbouwing van de gehele benedenverdieping. Na een plan van eisen te hebben opgesteld kreeg ik de vrije hand. De enigste voorwaarde was dat de huidige notenhouten meubelen weer in het nieuwe ontwerp moesten passen. Ook de houtkachel mocht blijven. Het jonge gezin met twee kleine kinderen wilde een moderne, frisse en lichte woning. Met dat uitgangspunt ging ik aan de slag. De keuken met kookeiland vormt nu het hart van de woning. Een open verbinding naar de eetkamer, waar vroeger de keuken stond, is verfraaid met een open kast met vakken. Het ontwerp werd met enthousiasme ontvangen en is volledig uitgevoerd zoals bedacht. De foto’s geven een goed beeld, maar in het echt is het nog veel mooier.

We zijn ontzettend blij met het resultaat. Het voldoet aan alle wensen en meer….. De keuken heeft veel bergruimte en de gebruikte materialen zijn prachtig. Ik kan niets bedenken wat ik achteraf anders zou hebben gedaan”

Complete metamorfose woonkamer, keuken

Appartement Amsterdam

Appartement in hartje Jordaan, Amsterdam

De Deense eigenaar, zelf woonachtig in Londen, gaf mij opdracht voor het interieurontwerp, inhuren van vakmensen, bouwbegeleiding en budgetcontrole. Dit geweldige appartement in een voormalig magazijn aan de grachten van Amsterdam is vervolgens in 8 weken volledig verbouwd en opnieuw ingericht. Hoge plafonds, mooi lichtinval en oude gebinten zijn karakteristiek voor deze woning. De bestaande indeling is deels aangepast, waardoor een royale en volledig nieuwe badkamer met watervaldouche is ontstaan, de keukenruimte functioneler is geworden en er meer bergruimte in de woning kon worden gecreëerd. Het appartement is op verzoek van de eigenaar in Scandinavische stijl ingericht. De zwarte accenten stralen kracht uit in de verder witte ruimte. De prachtige eiken vloer zorgt voor een warme uitsraling en de grote brede vloerplanken geven een extra dimentie aan de ruimte.

Appartement Amsterdam

Maatwerk meubel

Maatwerk meubel

De opdrachtgevers wensten een nieuw maatwerk meubel met plaats voor een TV, haardhout en audio apparatuur. Voor het conceptidee werd de stijl van de woning als uitgangspunt genomen. In het saksische ontwerp zijn eikenhouten accenten gebruikt voor de bouw van de woning. Deze stijlelementen komen terug in het interieur. Het maatwerk wandmeubel is nu een vast element geworden dat de  woonkamer bijzonder sfeervol maakt.

Het ontwerp van een maatwerkmeubel is een waardevolle investering. Middels een 3D impressie ziet u precies hoe het maatwerk meubel er uit gaat zien en voorkomt u verrassingen achteraf. Wilt u ook een maatwerk meubel laten ontwerpen? vraag dan informatie aan: https://ronhuiseninterieur.nl/contact/

Maatwerk meubel

Woonkeuken Landelijk modern

Woonkeuken Landelijk modern

Badkamer Happy Buddha

Badkamer Happy Buddha

Oosterse oase. Privé wellness

Oosterse oase. De opdracht voor het ontwerp van deze privé wellness kreeg ik van een Twentse zakenman. Voor de nodige ontspanning bezocht hij regelmatig diverse spa’s en thermen. Hij genoot daar zo van, dat hij en zijn familie besloten thuis een heerlijke ruimte te laten bouwen.

Het project is al in een vergevorderd stadium, maar er volgen nog een Kelo sauna, infrarood-sauna en een Hamam stoomruimte. De oosterse sferen zullen daar ook tot in detail worden doorgevoerd.

Oosterse oase. Privé wellness

Privé spa

Een moderne spa voorzien van een infrarood sauna, professionele stoomruimte en een spabad.

Privé spa

Eetkamer

De restyling van de eetkamer was onderdeel van een restyling van de complete benedenverdieping, waaronder keuken en woonkamer. De bewoners vonden de ruimtes te kil en niet sfeervol genoeg. Alle wanden waren tijdens de bouw in een standaard wit geschilderd. Een nieuw kleurenschema en toepassing van mooie materialen en goede verlichting zorgen nu voor een heerlijke sfeer.

Eetkamer

Binnenzwembad

Het bestaande zwembad was gedateerd en toe aan een renovatie. Daarnaast was een wens het zwembad een tweetal meters langer te maken en meer ruimte te creeëren voor fitness apparatuur.

De trap naar de kelder is weggewerkt achter de kolommen met verlichting. De zuilen doen tevens dienst als ventilatie kanaal. De kleurstelling en het materiaal gebruik zijn aangepast op de onlangs gerealiseerde badkamer die grenst aan het zwembad.

Binnenzwembad

Gashaard met maatwerk TV meubel

Gashaard met maatwerk TV meubel

De wens van Jos en Wendy was  een gashaard in de woonkamer. Ze dachten dat het erg lastig zou zijn een haard te plaatsen in hun huis en dat deze maar op één plek zou kunnen staan vanwege de afvoer. Echter, ik kon  ze een idee aandragen waar ze helemaal nog niet aan gedacht hadden. Enthousiast geworden gaven ze mij een opdracht voor een ontwerp van een gashaard met maatwerk TV meubel. De computertekening van mijn ontwerp sprak ze meteen aan. Na wat kleine aanpassingen is de haard en het meubel besteld en op maat gemaakt. De ombouw van de kast is afgewerkt met beton ciré in een betonlook.

Ook een uniek ontwerp laten maken?

Wanneer u ook denkt over het plaatsen van een haard in uw woning dan maak ik graag een passend ontwerp voor u. Helemaal afgestemd op uw wensen, woonstijl en mogelijkheden binnen uw woning. Wilt u ook een uniek ontwerp voor een haard? Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden: https://ronhuiseninterieur.nl/contact/

 

Gashaard met maatwerk TV meubel

Wellnesstuin Borne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellnesstuin Borne

Zolder 17e eeuwse stadswoning Utrecht

Zolder 17e eeuwse stadswoning Utrecht

Privé keuken in restaurant look

Privé keuken in restaurant look

Zwembad en wellnessruimte Design

Of het nu gaat om een particuliere wellnessruimte, een luxe hotel spa of een openbaar zwembad, elke ruimte wordt met aandacht ontworpen. Aandacht voor detaillering, materialen, verlichting, maar ook sfeer en ambiance.

Zwembad en wellnessruimte Design

Badkamer ontwerp & design

Het ontwerpen van badkamers en wellnessruimtes is een specialisatie die is ontstaan over de afgelopen 15 jaar. Van de allerkleinste badkamer tot de grootste wellnessruimte en alles daartussen heb ik mogen ontwerpen. Sanitairspeciaalzaken, zwembadbouwers, particulieren, hotels en fabrikanten maakten inmiddels gebruik van mijn expertise en creativiteit.

Badkamer ontwerp & design