Interieurontwerp en interieuradvies

                                                                                                    Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan

Wat levert een interieurontwerp op?                                    

Het laten maken van een goed interieur ontwerp levert je een mooie en fijne woon- of werkomgeving op. Je krijgt waardevol interieur advies en goede tips van een professional. Er wordt nagedacht over details, zodat alles tot in de puntjes kan worden afgewerkt. Dat is binnenhuisarchitectuur. Een waardevolle investering waar je nog jarenlang van geniet. Het scheelt je veel tijd bij het zoeken naar de juiste en mooie materialen, het scheelt je geld doordat een interieurontwerper je kan behoeden voor foute aankopen, want er is vooraf immers goed over nagedacht. En een goed interieuradvies zorgt er voor dat de verbowuing soepel verloopt.

Nieuwbouw, verbouwing of restyling? Tijd voor interieuradvies!

Bij nieuwbouw van een woning is het verstandig zo vroeg mogelijk te starten met het maken van een interieur plan. Zo kan in de bouw nog met alles rekening worden gehouden en krijg je de optimale indeling van de woning. Precies zoals je het wenst. Een bestaande ruimte of woning kan worden verbouwd, maar soms is een restyling al voldoende voor een complete metamorfose van je interieur. De frisse blik van een professionele interieuradviseur geeft je nieuwe ideeën. Een interieur ontwerper kijkt met heel andere ogen naar je interieur en ziet vaak direct welke mogelijkheden een ruimte of huis bieden.

Kleuradvies voor je interieur

Met een kleuradvies aan husi of het laten maken van een kleurenplan heb je een belangrijke stap gezet naar een sfeervol interieur, passend bij jouw stijl en smaak. Als het om een bestaande ruimte of woning gaat wordt het kleur advies op locatie gegeven. Met grote kleurstalen van onder andere het merk “Ressource” en “Painting the past”  wordt een fraai kleuren pallet samengesteld voor elke ruimte. Je ontvangt de kleurnummers en omschrijvingen in een map. En indien je het wenst zorgen we ook voor de verf. Het is zelfs mogelijk middels een 3D interieur ontwerp precies te zien hoe de kleuren in de ruimte uitkomen. Tevens kunnen allerlei vloeren ingetekend worden.

Mooie materialen maken je interieur af

De mooiste interieur materialen worden voor je uitgekozen en op elkaar afgestemd. Soms gedurfd, soms behoudend. Maar altijd precies de goede keuzes. Zo wordt het een nog mooier geheel dan je had verwacht! Als je het wenst verzorgen we alles voor je. De offerte aanvraag, bestelling, planning, levering  en montage. Dan hoef je zelf nergens meer achteraan. Dat noemen we begeleiding. Wil je liever zelf shoppen dan krijg je leuke adressen van winkels en shops.

 • Gordijnen en raamdecoratie        Interieur design en interieur advies
 • Vloerkleden
 • Tegels
 • Parket
 • Behang
 • Meubels
 • Stucwerk
 • Meubelen
 • Sanitair

Verlichting en lichtplan

Naast de juiste kleur keuzes is een lichtplan zeer bepalend voor de uiteindelijke sfeer en uitstraling van een ruimte. Als je een boek leest wil je goed licht zonder vermoeide ogen te krijgen. En mooie foto´s, schilderijen en kunstwerken komen nog beter uit als ze goed worden aangelicht. Je kunt een ruimte met een paar eenvoudige trucjes zelfs groter of juist intiemer laten lijken. Kleuren en structuren komen heel anders over bij verschillende verlichting. Wilt je ook de juiste verlichting voor jouw situatie? Vraag nu een vrijblijvend en kostenloos kenismakingsgesprek aan.

Graag ontvang ik informatie over  de mogelijkheden

Werkwijze

 • Eerst plannen we een kennismakingsgesprek op locatie, vrijblijvend en kosteloos
 • Vervolgens ontvang je een prijsopgave en beschrijving van de werkzaamheden
 • Bij opdracht wordt gestart met een eerste ontwerpschets
 • Bij goedkeuring van deze schets wordt het ontwerp verder uitgewerkt
 • Je ontvangt het uiteindelijke  interieur plan digitaal en in een overzichtelijke map met alle informatie
 • Indien je wenst wordt je ook begeleid bij de aanschaf en realisatie van jouw nieuwe interieur
 • En natuurlijk kan ook alles voor je worden verzorgd